Main Page Sitemap

Top news

Her kan du benytte en Miinto rabattkode. Når du har funnet frem til plagget du nsker er det enkelt å finne frem i strrelsene de er tilgjengelige i for å finne det..
Read more
PS4, release:, sekiro: Shadows die twice Collector's Edition. Weitere, aktionen, best, seller, nBA 2K19 20th Anniversary Edition, pS4. Vorbestellen, mehr Infos, mehr Infos, top, kategorien. Release:, call of Duty: Black Ops 4..
Read more

Verdens fotballkupong


verdens fotballkupong

mot Porsanger ble det bestemt at jeg hadde satt mitt siste veddemål på Turn denne sesongen. I dag er det igjen Turn-kamp i Karasjok mot Nordlys. Ettersom vi hadde få spillere og dårlig konomi, var det guds lykke at vi ikke rykket opp. Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape.

Tippekupongen fyller 60 år ABC Nyheter kunnskap Tofler kupongkode Applebees kuponger på telefon

De frste 15 årene var tippekupongen i tre deler og tipperen måtte fylle ut hver av dem for seg. Jeg tror det er mange som savner Tippekampen fra gamle dager. Canal har jo sendingene nå, men jeg vet at det er mange som ikke vil bruke penger på det. Frst i 1963 kom kupongen med to deler og gjennomslag.(Foto: Norsk Tipping) - Jeg har ikke holdt cheapoair rabattkode på så lenge som siden 1948, så jeg kan ikke si så mye om hvordan ting var i riktig gamle dager. Kommisjonr Tore Rui på Sandaker i Oslo. Da var toppgevinsten.407 kroner, forteller kommisjonr Rui, og viser frem statistikken over premiene fra den frste tiden.

Den gang var det intet system med trekning av tippetegnene i avlyste kamper, så det ble i stedet premier for 11, 10 og 9 rette. Flelsene er sterkere enn som så, smiler han. Mars 1948 ble «Tippekupongen» lansert for frste gang, men interessen for den populre bongen har de senere år falt. Tendenstrekning kom frst på banen i 1963. Ja, jeg har holdt med United helt siden jeg begynte å flge med på engelsk fotball. Sendingene kunne ikke vrt som fr, men med gjester og eksperter i studio, og at den hadde kommet tilbake til riksdekkende kanaler, tror jeg kunne vrt med på å ke interessen for spillet. Mars 1948 ble for frste gang «Tippekupongen» sluppet ut på markedet.


Sitemap