Main Page Sitemap

Top news

Everyone liked the wave maker. Juli, August: 10:00 Uhr bis 18:00 Uhr (donnerstags nur bis 17:00 Uhr). Name/Nickname, ergebnis aus 17 und 4? I tillegg til mange morsomme muligheter i vannet, finnes..
Read more
Cookie Use and, data Transfer outside the. Report error, update product name (Please update with care). By using Twitters services you agree to our. Wir verwenden Cookies, um Inhalte zu personalisieren, Werbeanzeigen..
Read more

Verdens fotballkupong


verdens fotballkupong

mot Porsanger ble det bestemt at jeg hadde satt mitt siste veddemål på Turn denne sesongen. I dag er det igjen Turn-kamp i Karasjok mot Nordlys. Ettersom vi hadde få spillere og dårlig konomi, var det guds lykke at vi ikke rykket opp. Ikke spill for mer penger enn du har råd til å tape.

Tippekupongen fyller 60 år ABC Nyheter kunnskap Tofler kupongkode Applebees kuponger på telefon

De frste 15 årene var tippekupongen i tre deler og tipperen måtte fylle ut hver av dem for seg. Jeg tror det er mange som savner Tippekampen fra gamle dager. Canal har jo sendingene nå, men jeg vet at det er mange som ikke vil bruke penger på det. Frst i 1963 kom kupongen med to deler og gjennomslag.(Foto: Norsk Tipping) - Jeg har ikke holdt cheapoair rabattkode på så lenge som siden 1948, så jeg kan ikke si så mye om hvordan ting var i riktig gamle dager. Kommisjonr Tore Rui på Sandaker i Oslo. Da var toppgevinsten.407 kroner, forteller kommisjonr Rui, og viser frem statistikken over premiene fra den frste tiden.

Den gang var det intet system med trekning av tippetegnene i avlyste kamper, så det ble i stedet premier for 11, 10 og 9 rette. Flelsene er sterkere enn som så, smiler han. Mars 1948 ble «Tippekupongen» lansert for frste gang, men interessen for den populre bongen har de senere år falt. Tendenstrekning kom frst på banen i 1963. Ja, jeg har holdt med United helt siden jeg begynte å flge med på engelsk fotball. Sendingene kunne ikke vrt som fr, men med gjester og eksperter i studio, og at den hadde kommet tilbake til riksdekkende kanaler, tror jeg kunne vrt med på å ke interessen for spillet. Mars 1948 ble for frste gang «Tippekupongen» sluppet ut på markedet.


Sitemap